Cum cumpar?

Suntem la dispozitia dumneavoastra in orice clipa pentru a va indruma si a va raspunde privitor la orice nelamuriri sau intrebari despre produsele si ofertele noastre.

Desi comandarea si achizitionarea produselor se realizeaza foarte usor, va acordam asistenta pentru a realiza comanda si pentru a va trimite produsele dorite, in orice situatie pe care o puteti intalni, fie ca a avut loc o eroare sau doriti si mai multe detalii despre produsul respectiv, fie ca doriti modul de achizitie clasic prin telefon sau contact.

Comanda produselor se poate face astfel prin mai multe moduri:

  1. Adaugati produsele dorite in cos, prin butonul „ADAUGA IN COS„, iar dupa ce ati terminat de adaugat produsele dorite sau doriti sa faceti comanda finala, in coltul dreapta-sus, aveti cosul de cumparaturi cu produsele pe care le-ati ales, apoi apasati butonul „Vezi cos„. Veti fi directionat spre pagina unde aveti produsele alese (unde puteti seta daca doriti mai multe produse de acelasi fel sau doriti sa stergeti un anumit produs – x langa imagine produs, apoi apasati buton „Actualizează Coș„). Daca totul este conform cu dorintele dvs apasati buton „Finalizare Comanda” unde veti introduce toate detaliile necesare trimiterii produselor, datele de contact, precum si alte nelamuriri sau intrebari suplimentare, bifati acceptul pentru „Termeni si Conditii”, dupa care apasati butonul „Plaseaza Comanda„. Noi va vom contacta la scurt timp si vom confirma comanda si timpul de livrare (prin numarul de telefon va putem contacta pentru a confirma comanda, cat si in legatura cu anumite detalii care sunt necesare daca lipsesc sau pentru a elimina erori sau nelamuriri).
  2. Prin meniul „Contact” care va duce spre pagina unde aveti la dispozitie un formular de contact prin care ne puteti contacta pentru a cere detalii suplimentare despre produsul pe care il doriti, sau nu gasiti un produs pe care il doriti dar nu este site, sau orice alte intrebari despre produsele nostre. Noi va vom contacta cu detaliile si informatiile cerute.
  3. Cel mai simplu si direct mod de a ne contacta este prin adresa de email – contact@artexpo4u.ro – sau prin telefon: 0722 54 75 70

Plata se poate face prin metodele de plata prezentate la finalizarea comenzii si selectarea modului de plata (plata ramburs este selectata automat), dar se poate face si prin virament bancar, in momentul primirii produselor, sau la sediu. La preturile afisate pe site pot fi aplicate reduceri in functie de cantitate sau alte oferte si promotii existente. Pentru alte informatii sau distributie de produse ne puteti contacta prin telefon. Preturile afisate includ  TVA.

Return to Top ▲Return to Top ▲ 11111