Home PageBlogFestivalul Zilele Toamnei

Festivalul Zilele Toamnei

15 Oct 2013

by

In:Blog

Comentariile sunt închise pentru Festivalul Zilele Toamnei

La Bucureşti în perioada Vineri 11 Octombrie 2013 – Duminică 13 Octombrie 2013, în Piața George Enescu, lângă Ateneul Român, a avut loc a treia ediție a festivalului „Zilele Toamnei”, unde am fost prezenți cu produsele noastre și am luat contactul cu prietenii și clienții iubitori de tradiție și artă.

Festivalul a fost organizat de Plus Media (cărora le mulţumim pentru invitaţia la eveniment şi pentru organizarea profesională), având ca parteneri media pe RTV.

Producătorii au fost aleși pentru specificul acestui festival unde se promovează arta și cultura tradițională, venind  astfel cu legume, mere de Voinești din recolta de toamnă, diversitate mare de dulcețuri, produse apicole, siropuri naturale, zacuscă și murături realizate dupa rețete moștenite de la strămoși.
Pentru a încânta și mai mult simțurile, au fost pregătite și produse exotice, de asemenea şi multe alte bunătăți ambientale: ceaiuri aromate, o mie de condimente din India regăsite în gustul preparatelor indiene, rețete foarte gustoase cu raci – direct de la producător, ceaune uriașe cu mâncare ungureascâ, pizza italienească, precum şi produse pentru pasionaţii de gastronomie: caviar, bresaola (brisaola), melci, foie gras (fois gras), trufe și vinuri alese.

În cadrul acestui festival am prezentat și câteva produse noi de artă tradițională, care au atras atenția vizitatorilor și au provocat impresii puternice, demonstrând astfel că tradiția încă are un loc special în inimile noastre.

 

Return to Top ▲Return to Top ▲ 11111